Changing alert time deletes notes from calendar entry
Results 1 to 3 of 3

Thread: Changing alert time deletes notes from calendar entry

  1. #1
    tgx
    tgx is offline
    Active Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    7

    Changing alert time deletes notes from calendar entry

    If I'm not mistaken, if I put
    notes in a calendar entry using Zimbra Web Client, then change the notification time
    via the IOS App, the notes will disappear from the Web Client view of the calendar entry.
    The notes remain in view on the phone. Looks like this was addressed back in version 1.8.2,
    but it seems to be back.

    using Zextras 1.8.8 on Zimbra 7.1.2 with IOS5.1.1,
    Last edited by tgx; 08-05-2013 at 10:04 PM.

  2. #2
    ZeXtras Developer ZeroZeroOne ZeXtras Reseller
    Participant

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    23
    Hi,

    I'm kral, one of the main ZeXtras developers.
    I'm unable to reproduce the issue, seems like it was fixed on version 1.8.8.
    If you can reproduce it, can you please follow the instructions on this thread: Announcements - ZxMobile?

    Thanks,
    kral

    ZeXtras Website # ZeXtras Wiki # ZeXtras Store

    ZeXtras Software Alchemist

  3. #3
    tgx
    tgx is offline
    Active Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    7
    I'm unable to reproduce the issue

    Zimbra 7.1.2 using desktop web client doesn't matter browser or OS, create a calendar event.
    Add some notes
    save
    close zimbra

    Using an iPhone with IOS5.1.1, access the calendar event.
    Note that the notes are there.
    Change the alert time.
    Save.
    exit calendar app on iPhone.
    Go back to desktop and access calendar entry.
    Notes are not visible. However, if you reopen the
    iPhone App you will see the notes are still shown there.

    If you resynch the phone, it still shows the notes. The OLD notes
    will not disappear until you make a cnahge from the web client on the desktop.
    Then the old notes are gone forever.

    Browser version and OS is irrelevant in my case. Tested with IE/Chrome/Firefox on Windows and Linux

    Don't find anything in the logs regarding the issue.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •