Problem displaying old messages
Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem displaying old messages

  1. #1
    Active Member
    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    5

    Problem displaying old messages

    Hi, I'm testing zextras mobile.
    I noticed that if I set for example one month as synchronization interval in account settings on mobile phone, I can't see messages older than one month if I scroll down the email list.
    If I make a search in emails, the phone presents me only results from one month; at the end of the list there is a link "load more", but if click on it a circle loanding appears but then no other message is loaded.
    I tested on different phones with same result.
    Is it a normal behaviour? With z-push this does not happens.
    Thank you very much.

  2. #2
    TSE ZeXtras Employee matt's Avatar
    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    26
    Hello fmazzi,

    the "Search" request is fully supported by ZxMobile via EAS.

    I advise opening a ticket in our support portal providing:

    • a brief explanation of the issue
    • the full output of "zmcontrol -v", "zxsuite core getVersion" and "zxsuite core getLicenseInfo" commands
    • the log generated by the following steps
    • the "mailbox.log" file relative to these steps


    1. activate an account logger in debug mode on one of the affected devices with "zxsuite mobile doAddAccountLogger user@domain.tdl debug /path/to/log/file.log" command
    2. remove the account from the device
    3. add the account on the device again
    4. try to reproduce the issue


    All commands should be run as zimbra user.

    Thanks in advance.
    Have a nice day,
    Matt
    the Zextras Team

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •