I'm using ZxMobile with CyanogenMod some time ago, with no issues in mail and contacts, but activesync calendar is not shown in the stock calendar app.

I filled a bug to CyanogenMod, so i think this is a CM issue, but while looking for logs in sync.log i found these lines:

Code:
2012-11-14 10:04:01,363 INFO [ZxMobile Handler Thread] [tid=122021;] sync - ZxMobile Handler: [192.168.250.177] ZxMobile Command Sync on account user@domain from device Android/androidc1453619231
2012-11-14 10:04:01,364 INFO [ZxMobile Handler Thread] [tid=122021;] sync - Sync[59224]: Sync on folder path: /Calendar
2012-11-14 10:04:01,364 INFO [ZxMobile Handler Thread] [tid=122021;] sync - Sync[59224]: Sync states are not equals: D: 5a36ac78e277495ab01a9f2ce8421613/10/69/1 - S: 5a36ac78e277495ab01a9f2ce8421613/10/69/6 - A: user@domain
2012-11-14 10:04:01,542 INFO [ZxMobile Handler Thread] [tid=122022;] sync - ZxMobile Handler: [192.168.250.177] ZxMobile Command Sync on account user@domain from device Android/androidc1453619231
2012-11-14 10:04:01,542 INFO [ZxMobile Handler Thread] [tid=122022;] sync - Sync[59225]: Sync on folder path: /Calendar
2012-11-14 10:04:01,806 INFO [ZxMobile Handler Thread] [tid=122023;] sync - ZxMobile Handler: [192.168.250.177] ZxMobile Command Sync on account user@domain from device Android/androidc1453619231
2012-11-14 10:04:01,806 INFO [ZxMobile Handler Thread] [tid=122023;] sync - Sync[59226]: Sync on folder path: /Calendar
2012-11-14 10:04:01,806 INFO [ZxMobile Handler Thread] [tid=122023;] sync - Sync[59226]: Getting items older(or newer) than 14 days for type: 11 on folder: /Calendar
2012-11-14 10:04:01,824 INFO [ZxMobile Handler Thread] [tid=122023;] sync - Sync[59226]: Removed items: 0; Changed items: 0
2012-11-14 10:04:01,825 INFO [ZxMobile Handler Thread] [tid=122023;] sync - Sync[59226]: Added items: 4
It seems to me that Calendar is not being synced, so every time it syncs, it shows the message "Sync states are not equals", and no changes on the calendar have been done.

I resetted the device from the ZeXtras admin interface, i deleted and recreated the account on the mobile, with no success.

Anyone can confirm if this device is really syncing or any test i can do to see more in depth?

Thanks and regards