WP8.1 does not send Invite.
Results 1 to 6 of 6

Thread: WP8.1 does not send Invite.

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    2

    WP8.1 does not send Invite.

    Hi all,

    I am trying Zextras with Windows Phone 8.1, everything is working well, but when I create an appointment in the calendar and invite someone, whever if local or a google account for example, the invite doesn`t arrive, only an email with the same subject that the event.

    Follow some logs with error about mime.
    The Subject is “Pizza”

    2015-07-27 11:48:44,345 WARN [ZxMobile] [tid=26439;account=maria@ CustomerDomain;id=3675D4DEB693E22AA889D647ACBF096A ;model=WP8;oip=172.20.20.80;eas=14.1;rid=1979;] index - error reading text/calendar mime part

    2015-07-27 11:48:44,346 WARN [ZxMobile] [tid=26439;account=maria@ CustomerDomain;id=3675D4DEB693E22AA889D647ACBF096A ;model=WP8;oip=172.20.20.80;eas=14.1;rid=1979;] ParsedMessage - Unable to parse part=2 filename= content-type=text/calendar message-id=<1350491459.2773.1438008524339.JavaMail.zimbra@ server.CustomerDomain>

    2015-07-27 11:48:44,347 WARN [ZxMobile] [tid=26439;account=maria@ CustomerDomain;id=3675D4DEB693E22AA889D647ACBF096A ;model=WP8;oip=172.20.20.80;eas=14.1;rid=1979;] ParsedMessage - Message had analysis errors in 1 parts (Message-Id: <1350491459.2773.1438008524339.JavaMail.zimbra@ser ver.CustomerDomain >, Subject: Pizza)

    It appears to be a problem with Mime.

    If need more information, please let me know.

    Thanks.

    Zextras - 2.0.3
    Zimbra - Release 8.6.0_GA_1153.RHEL6_64_20141215151155 RHEL6_64 FOSS edition, Patch 8.6.0_P3.

  2. #2
    ZeXtras Community Manager ZeXtras Employee Cine's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,364
    Hello josielreis,
    welcome to the forums!

    In order to better investigate this issue I'd like to have some more information, could you please:

    - Delete the appropriate Exchange ActiveSync account from the affected device.
    - Remove any related entry from the "Devices" list in the ZxMobile section of the ZeXtras Administration Zimlet.
    - Activate a "debug" level Account Logger.
    - Create the appropriate Exchange ActiveSync account on the affected device.
    - Wait until all items are synchronized and then reproduce the issue.
    - Reproduce the issue and send the logfile to community@zextras.com, making sure to add the URL to this post in the message's body.

    Have a nice day,
    Cine
    the ZeXtras Team

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    2
    I sent the logfile.

    Let me know if need something more.

    Thanks

  4. #4
    Senior Member Known ZeXtras Reseller
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    65
    Hello,

    Same problem for me under Windows Phone 8.1.

    Any update about this ?

    Thanks.
    Zimbra Collaboration Server 8.0.0 OSS on Ubuntu 12.04 LTS
    Zimbra Collaboration Server 7.2.0 OSS on Debian 5 & Ubuntu 10.04 LTS

  5. #5
    ZeXtras Community Manager ZeXtras Employee Cine's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,364
    Hello everybody!

    Sorry for the late update: the issue experienced by josielreis was caused by a bad email address in his address book (email address saved as name.domain.com instead of name@domain.com). Investigating this issue, however, our devs found and fixed a bug that could cause a similar problem - the fix has been included in ZeXtras Suite 2.0.4 so I'd suggest to update and retry...

    Have a nice day,
    Cine
    the ZeXtras Team

  6. #6
    Senior Member Known ZeXtras Reseller
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    65
    Hello Cine,

    Thanks, i've just upgraded to 2.0.4 to check if problem persist.

    Thanks !
    Zimbra Collaboration Server 8.0.0 OSS on Ubuntu 12.04 LTS
    Zimbra Collaboration Server 7.2.0 OSS on Debian 5 & Ubuntu 10.04 LTS

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •