issue with "open in a separate window" button - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
Like Tree1Likes

Thread: issue with "open in a separate window" button

  1. #11
    Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    29
    Quote Originally Posted by Cine View Post
    Hello bjquinn!

    The Dev Team found that the issue was caused by a Zimbra Web Client bug, so the ZeXtras Chat Zimlet 1.19 package was rebuilt in order to add a workaround and is now available for download and deployment through the usual channels.

    Have a nice day,
    Cine
    the ZeXtras Team
    Thanks. I already have 1.19 and tried to update and it said I'm already up to date. How do I get the new 1.19?

  2. #12
    ZeXtras Community Manager ZeXtras Employee Cine's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,365
    Hello bjquinn!

    Clicking on the "Deploy" button in the "ZxChat" section of the ZeXtras Administration Zimlet will always download the latest package from our server, validate it through an MD5 check and deploy it.

    Have a nice day,
    Cine
    the ZeXtras Team

  3. #13
    Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    29
    Quote Originally Posted by Cine View Post
    Hello bjquinn!

    Clicking on the "Deploy" button in the "ZxChat" section of the ZeXtras Administration Zimlet will always download the latest package from our server, validate it through an MD5 check and deploy it.

    Have a nice day,
    Cine
    the ZeXtras Team
    That seems to have fixed it!! Thanks!
    d0s0n likes this.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •