zxchat error DwtIdleTimer
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Thread: zxchat error DwtIdleTimer

  1. #1
    Active Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    6

    zxchat error DwtIdleTimer

    Hi,
    i have installed the zextras suite and the zxchat zimlets .
    But when the users are loading the zimbra page, they have the following error :

    "ReferenceError: DwtIdleTimer is not defined "

    Did I forget something during the install ?

    Thanks,
    Best regards,
    Guillaume

  2. #2
    ZeXtras Community Manager ZeXtras Employee Cine's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,356
    Hello Guillaume,
    welcome to the forums!

    In order to identify the cause of your issue, I'd like to have some additional informations about your setup:

    - OS and Architecture
    - Zimbra version
    - ZeXtras Suite version
    - ZxChat Zimlet version
    - Browser and Browser version

    Have a nice day,
    Cine
    the ZeXtras Team

  3. #3
    Active Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    6
    Hi,
    thanks,
    the OS is Ubuntu 12.04 64bits
    the ZCS is the Open Source Edition
    the ZeXtras Suite is the last version 1.6.4
    the ZxChat Zimlet is the version 0.92

    I tried with Internet Explorer 9, Mozilla Firefox 17.0.1 and Chomium browser .

    Thanks,
    Guillaume

    Quote Originally Posted by Cine View Post
    Hello Guillaume,
    welcome to the forums!

    In order to identify the cause of your issue, I'd like to have some additional informations about your setup:

    - OS and Architecture
    - Zimbra version
    - ZeXtras Suite version
    - ZxChat Zimlet version
    - Browser and Browser version

    Have a nice day,
    Cine
    the ZeXtras Team

  4. #4
    Senior Member Known ZeXtras Reseller
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    65
    Hi all,

    Same error for me :

    - Ubuntu 12.04 LTS 64bits
    - Zimbra OSE 8.0.1
    - Zextras 1.6.4
    - Zxchat 0.92
    - Firefox 17.0.1

    Thanks !
    Zimbra Collaboration Server 8.0.0 OSS on Ubuntu 12.04 LTS
    Zimbra Collaboration Server 7.2.0 OSS on Debian 5 & Ubuntu 10.04 LTS

  5. #5
    Active Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    6
    Hi,
    i tried with 2 users on the same browser . One works the others don't ... i don't know why .

    Quote Originally Posted by Sylv1 View Post
    Hi all,

    Same error for me :

    - Ubuntu 12.04 LTS 64bits
    - Zimbra OSE 8.0.1
    - Zextras 1.6.4
    - Zxchat 0.92
    - Firefox 17.0.1

    Thanks !

  6. #6
    bud
    bud is offline
    ZeXtras Developer and Zimlet King ZeXtras Employee bud's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    71

    Talking

    Hi all,
    You have experienced a strange behavior of Zimbra. The component DwtIdleTimer should be loaded by the Mail webapp.
    However we can try to force to load it at ZxChat startup.

    We've made a 0.93 beta version in order to try to fix this issue. Please can you test this package?

    [REMOVED] See this post

    Deploy it as usual and give us a feedback

    Have a nice day,
    bud
    the ZeXtras Team
    Last edited by bud; 12-11-2012 at 11:23 AM. Reason: Update package link

  7. #7
    Senior Member Known ZeXtras Reseller
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    65
    Hi bud and thanks for the patch.

    A new error occurs :

    TypeError: this.handlerObject._init is not a function

    And in Firebug:

    "NetworkError: 404 Not Found - https://mail.mydomain.tld/js/ajax/dwt/events/DwtIdleTimer_all.js.zgz?v=121105170637"

    And :

    NS_ERROR_FAILURE: Failure
    o.send(n.content||"");


    In #1 line 927.

    Thanks
    Zimbra Collaboration Server 8.0.0 OSS on Ubuntu 12.04 LTS
    Zimbra Collaboration Server 7.2.0 OSS on Debian 5 & Ubuntu 10.04 LTS

  8. #8
    CTO ZeXtras Employee d0s0n's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    570

    zxchat error DwtIdleTimer

    Hi Sylv1,
    Can you try to add "&dev=1" string to the web url?

    D0s0n
    ZeXtras Website # ZeXtras Wiki # ZeXtras Store

    Head of ZeXtras System Administrators

  9. #9
    Senior Member Known ZeXtras Reseller
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    65
    Hi d0s0n!

    It works with &dev=1 .
    Zimbra Collaboration Server 8.0.0 OSS on Ubuntu 12.04 LTS
    Zimbra Collaboration Server 7.2.0 OSS on Debian 5 & Ubuntu 10.04 LTS

  10. #10
    CTO ZeXtras Employee d0s0n's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    570
    Hi dear Sylvain,

    the debug mode is useful to solve any browser cache issue after an upgrade, but now it must work also without that parameter.

    We need more feedback because we aren't able to reproduce this issue for now.

    D0s0n
    ZeXtras Website # ZeXtras Wiki # ZeXtras Store

    Head of ZeXtras System Administrators

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •