critical error - Page 2
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 35
Like Tree1Likes

Thread: critical error

  1. #11
    Active Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    11
    Ok, thanks

  2. #12
    ZeXtras Community Manager ZeXtras Employee Cine's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,364
    Hello everybody!

    Version 1.30 of the ZeXtras Chat Zimlet has been released, and as promised the fix for the issue discussed in this thread is included aswell!
    Please remember to clear both the server's and the browser's cache in order to make sure that no cached 1.29 data is loaded

    Have a nice day,
    Cine
    the ZeXtras Team

  3. #13
    Active Member
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    11
    I have the same problem, even after upgrading to 1.30

  4. #14
    ZeXtras Community Manager ZeXtras Employee Cine's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,364
    Hello cisco72,
    welcome to the forums!

    Did you clear both the server's and client's cache? Does the issue appear even when accessing the Zimbra WebClient in Dev Mode?

    Have a nice day,
    Cine
    the ZeXtras Team

  5. #15
    Active Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    11
    Problem fixed, thanks Cine

  6. #16
    Active Member
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    11
    hi,

    I deleted both the server's and client's cache

    I do not know how to do to access Zimbra WebClient in Dev Mode?

  7. #17
    Active Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    11
    Here's an example: www.zimbra.con/?dev=1

  8. #18
    Active Member
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    11
    I read the documentation and enabled the dev mode, in dev mode the error does not occur

  9. #19
    ZeXtras Community Manager ZeXtras Employee Cine's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,364
    Hello everybody!

    @luisro - Glad this was solved!

    @cisco72 - Some users report that after clearing the server's cache (`zmprov fc all`) they had to restart the mailboxd service in order to fully clear the cache, could you please try this?

    Have a nice day,
    Cine

  10. #20
    Active Member
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    11
    I performed all the operations that you have suggested, there is still the problem

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •