Migration to Zimbra 8.7
Results 1 to 3 of 3

Thread: Migration to Zimbra 8.7

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    2

    Migration to Zimbra 8.7

    We have installed zimbra 8.7 version on Ubuntu 14.04 and migrate emails from zimbra older version server(8.0.5) through ZeXtras. But we are getting issue in the new server getting all userís password prompt on local MUA for authentication failure. Also found below error logs on server end. Can you check and provide us some solution for Zimbra8.7.

    101829:Nov 14 16:13:33 zimbra saslauthd[11391]: zmpost: url='https://zimbra.xxxxxx:7073/service/admin/soap/' returned buffer->data='<html>#012<head>#012<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=utf-8"/>#012<title>Error 503 Service Unavailable</title>#012</head>#012<body><h2>HTTP ERROR 503</h2>#012<p>Problem accessing /service/admin/soap/. Reason:#012<pre> Service Unavailable</pre></p>#012</body>#012</html>#012', hti->error=''

    102286:Nov 14 16:13:33 zimbra saslauthd[11391]: auth_zimbra: smullick auth failed: no authtoken and no soap fault text in document
    102410:Nov 14 16:13:33 zimbra saslauthd[11391]: do_auth : auth failure: [user=smullick] [service=smtp] [realm=] [mech=zimbra] [reason=Unknown]

    102554:Nov 14 16:13:33 zimbra postfix/smtpd[27257]: warning: unknown[xxx.xxx.xxx.xxx]: SASL LOGIN authentication failed: authentication failure
    102690-Nov 14 16:13:33 zimbra postfix/smtpd[27257]: lost connection after AUTH from unknown[xxx.xxx.xxx.xxx]
    102791:Nov 14 16:13:33 zimbra postfix/smtpd[27257]: disconnect from unknown[xxx.xxx.xxx.xxx] ehlo=1 auth=0/1 commands=1/2
    102905-Nov 14 16:13:33 zimbra postfix/postscreen[11450]: CONNECT from [xxx.xxx.xxx.xxx]:50470 to [xxx.xxx.xxx.xxx]:25
    103015-Nov 14 16:13:33 zimbra postfix/postscreen[11450]: PASS OLD [xxx.xxx.xxx.xxx]:50470
    103097-Nov 14 16:13:33 zimbra postfix/smtpd[27258]: connect from unknown[xxx.xxx.xxx.xxx]
    103179:Nov 14 16:13:34 zimbra saslauthd[11393]: zmauth: authenticating against elected url 'https://zimbra.xxxxxxxx:7073/service/admin/soap/'

    zimbra saslauthd[11394]: auth_zimbra: xxxxx auth failed: no authtoken and no soap fault text in document
    zimbra saslauthd[11394]: vpsingh auth failed: no authtoken and no soap fault text in document
    zimbra saslauthd[11396]: auth_zimbra: aksidhant auth failed: no authtoken and no soap fault text in document

    Please do let me know if there are any resolution to solve the issue.

  2. #2
    ZeXtras Community Manager ZeXtras Employee Cine's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,342
    Hello Arka,
    welcome to the forums!

    It looks like Zimbra's DOS filter is kicking in, blocking some connections: you can find more information about it at https://wiki.zimbra.com/wiki/DoSFilter, I suggest to raise the "zimbraHttpDosFilterMaxRequestsPerSec" config value to 100 (still safe but higher than the default value)...

    Have a nice day,
    Cine
    the Zextras Team
    IT Support Team Contact Form
    Sales Team Contact Form

    ZeXtras Website
    # ZeXtras Wiki # ZeXtras Store

    Have ZeXtras Suite or ZeXtras Migration Tool been helpful to you?
    Share your experience in the Zimbra Gallery!

    ZeXtras Suite on the Zimbra Gallery
    ZeXtras Migration Tool on the Zimbra Gallery

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    2
    Hello Cine

    Thanks for the help..
    But the issue still did not resolved, also I am using zimbra 8.7, does this is an issue related to postscreen?

    " no authtoken and no soap fault text in document," after I reboot the server it is working fine but after few minutes I am facing the same.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •