Bugs found on ZeXtras Suite 0.99.2
Results 1 to 1 of 1

Thread: Bugs found on ZeXtras Suite 0.99.2

  1. #1
    ZeXtras Community Manager ZeXtras Employee Cine's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,334

    Bugs found on ZeXtras Suite 0.99.2

    Hello everybody!

    We have recently discovered a couple of pesky bugs in ZeXtras Suite version 0.99.2. We are currently building version 0.99.3 to fix those problems:

    - Sometimes the default backup directory, /opt/zimbra/backup/zextras/, is not correctly created by the software. As a temporary solution, just create the folder and set its permissions as it follows:

    Code:
    root@server:#mkdir /opt/zimbra/backup/zextras/
    root@server:#chown zimbra:zimbra /opt/zimbra/backup/zextras/

    - Installing ZeXtras Suite on a Zimbra 7.x server may cause an error message similar to "The current Zimbra installation version doesn't meet the minimum requirements to install ZeXtras successfully."
    Last edited by Cine; 06-06-2011 at 06:23 PM.
    IT Support Team Contact Form
    Sales Team Contact Form

    ZeXtras Website
    # ZeXtras Wiki # ZeXtras Store

    Have ZeXtras Suite or ZeXtras Migration Tool been helpful to you?
    Share your experience in the Zimbra Gallery!

    ZeXtras Suite on the Zimbra Gallery
    ZeXtras Migration Tool on the Zimbra Gallery

LinkBacks (?)

  1. 05-08-2012, 05:40 AM
  2. 06-06-2011, 06:21 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •