Core Tab empty
Results 1 to 4 of 4

Thread: Core Tab empty

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    25

    Core Tab empty

    Hi All

    Have a server running 8.6.0 and just installed the latest zextras so I can purchase and use the backup feature to migrate the accounts to anew box.

    The issue I have is when I click on the core, it's blank so I can't install a license. I have uninstalled and reinstalled but not joy. Can anyone advise how I get around this

    Thanks

    Glenn

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    2
    Hello,

    Ran into the same issue on 8.6.0.
    I found the licence file located in /opt/zimbra/conf/zextras/licence.zx
    I did a zmcontrol stop, replaced the old licence file with the new licence file, made sure the new file had the same name, permissions, and user/owner as the old one, and then did zmcontrol start.

    Worked like a charm.
    Regards,
    Scott

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    2
    just realized you don't have the file to reference since yours is a new install. licence.zx should have permissions -rw-r-----. 1 zimbra zimbra

    Hope it works for you!

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    25
    Quote Originally Posted by sfregoso321 View Post
    Hello,

    Ran into the same issue on 8.6.0.
    I found the licence file located in /opt/zimbra/conf/zextras/licence.zx
    I did a zmcontrol stop, replaced the old licence file with the new licence file, made sure the new file had the same name, permissions, and user/owner as the old one, and then did zmcontrol start.

    Worked like a charm.
    Regards,
    Scott
    Hi Scott

    This fixed the problem perfectly. Many thanks for you help

    Glenn

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •