ZeXtras Suite 1.9.x: Information and Feedback - Page 2
Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 89
Like Tree1Likes

Thread: ZeXtras Suite 1.9.x: Information and Feedback

  1. #11
    ZeXtras Community Manager ZeXtras Employee Cine's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,342
    Quote Originally Posted by bjquinn View Post
    Is there any idea on when the External Restore option might be fixed? This is what I'm trying to test with 1.9.

    Thx!
    Quote Originally Posted by ITGuy View Post
    The new Beta release installs now flawless - thanks.

    Restore of an email account for me did not work, as I have my old server using the ZimbraPosixAccount Zimlet.
    My question: Do I just need to install the ZimbraPosixAccount Zimlet on Zimbra v8.5? I don't intend to use that Zimlet no more in the future.
    Any other way to make it work?

    Thanks, William
    Hello everybody!

    I've had a quick talk with the Head Dev, who told me that both issues you reported should be fixed in ZeXtras Suite 1.9.1, scheduled for release next week!

    Have a nice day,
    Cine
    IT Support Team Contact Form
    Sales Team Contact Form

    ZeXtras Website
    # ZeXtras Wiki # ZeXtras Store

    Have ZeXtras Suite or ZeXtras Migration Tool been helpful to you?
    Share your experience in the Zimbra Gallery!

    ZeXtras Suite on the Zimbra Gallery
    ZeXtras Migration Tool on the Zimbra Gallery

  2. #12
    Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    29
    Quote Originally Posted by Cine View Post
    Hello bjquinn!

    We tracked down a couple of very pesky issues, on which we are working on, but we currently couldn't manage to reproduce the issue you reported in the alpha-related thread.
    Will get back to you as soon as I have any news from the devs
    Excellent, thanks. Perhaps my issue was related to using the alpha which initially didn't install properly. Anyway, I'd be happy to try the beta, but depending on what the pesky issues are, maybe I shouldn't?

  3. #13
    ZeXtras Community Manager ZeXtras Employee Cine's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,342
    Quote Originally Posted by bjquinn View Post
    Excellent, thanks. Perhaps my issue was related to using the alpha which initially didn't install properly. Anyway, I'd be happy to try the beta, but depending on what the pesky issues are, maybe I shouldn't?
    Hello bjquinn!

    The Beta solved quite a lot of issues affecting the Alpha build and each new version will do the same, so it's strongly suggested to update as soon as every new beta package is released...

    Have a nice day,
    Cine
    IT Support Team Contact Form
    Sales Team Contact Form

    ZeXtras Website
    # ZeXtras Wiki # ZeXtras Store

    Have ZeXtras Suite or ZeXtras Migration Tool been helpful to you?
    Share your experience in the Zimbra Gallery!

    ZeXtras Suite on the Zimbra Gallery
    ZeXtras Migration Tool on the Zimbra Gallery

  4. #14
    Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    29
    Quote Originally Posted by Cine View Post
    Hello bjquinn!

    The Beta solved quite a lot of issues affecting the Alpha build and each new version will do the same, so it's strongly suggested to update as soon as every new beta package is released...

    Have a nice day,
    Cine
    Ok thx. Should I try the external restore with the beta or are the problems with that so bad that I should wait? I'm upgrading from CentOS 5 with ZCS 7.1.4 to CentOS 7 with ZCS 8.5.

  5. #15
    ZeXtras Community Manager ZeXtras Employee Cine's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,342
    Hello!
    Restore is still pretty buggy on 1.9.0, 1.9.1 will include both the fixes I mentioned and many more...
    IT Support Team Contact Form
    Sales Team Contact Form

    ZeXtras Website
    # ZeXtras Wiki # ZeXtras Store

    Have ZeXtras Suite or ZeXtras Migration Tool been helpful to you?
    Share your experience in the Zimbra Gallery!

    ZeXtras Suite on the Zimbra Gallery
    ZeXtras Migration Tool on the Zimbra Gallery

  6. #16
    Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    29
    Quote Originally Posted by Cine View Post
    Hello!
    Restore is still pretty buggy on 1.9.0, 1.9.1 will include both the fixes I mentioned and many more...
    Ok thanks for the info, I'll wait for 1.9.1.

  7. #17
    ZeXtras Community Manager ZeXtras Employee Cine's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,342
    Hello everybody!

    ZeXtras Suite 1.9.1 has been released!

    I've updated the OP with a mini-changelog, and the ZeXtras Chat Zimlet has been updated aswell so please make sure to update both to the latest version

    Have a nice day,
    Cine
    the ZeXtras Team
    IT Support Team Contact Form
    Sales Team Contact Form

    ZeXtras Website
    # ZeXtras Wiki # ZeXtras Store

    Have ZeXtras Suite or ZeXtras Migration Tool been helpful to you?
    Share your experience in the Zimbra Gallery!

    ZeXtras Suite on the Zimbra Gallery
    ZeXtras Migration Tool on the Zimbra Gallery

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    1
    It seems that ActiveSync isn't working properly on my WP8 device after installing 1.9.1, any ideas?


    ==> sync.log <==
    2014-09-12 18:25:56,781 INFO [qtp509886383-257:https://<redacted>:443/Microsoft-Server-ActiveSync?User=stephen&DeviceId=<redacted>&Device Type=WP8] [tid=257;] sync - [<redacted>] ZxMobile device MSFT-WP/8.10.14157 asking for server configuration
    2014-09-12 18:25:56,782 INFO [qtp509886383-257:https://<redacted>:443/Microsoft-Server-ActiveSync?User=stephen&DeviceId=<redacted>&Device Type=WP8] [tid=257;] sync - EAS Versions: 2.5,14.0,14.1
    2014-09-12 18:25:56,893 INFO [stbenjam@<redacted> <redacted>] [tid=259;] sync - ZxMobile Handler: [<redacted>] ZxMobile Command FolderSync on account stbenjam@<redacted> from device WP8/<redacted>
    2014-09-12 18:25:57,271 INFO [stbenjam@<redacted> <redacted>] [tid=257;] sync - ZxMobile Handler: [<redacted>] ZxMobile Command GetItemEstimate on account stbenjam@<redacted> from device WP8/<redacted>
    2014-09-12 18:25:57,311 INFO [stbenjam@<redacted> <redacted>] [tid=257;] sync - GetItemEstimate[35]: Item estimated on /XXXXX: 0
    2014-09-12 18:25:57,343 INFO [stbenjam@<redacted> <redacted>] [tid=257;] sync - GetItemEstimate[35]: Item estimated on /XXXXX: 73
    2014-09-12 18:25:57,365 INFO [stbenjam@<redacted> <redacted>] [tid=257;] sync - GetItemEstimate[35]: Item estimated on /Sent Messages: 0
    2014-09-12 18:25:57,371 INFO [stbenjam@<redacted> <redacted>] [tid=257;] sync - GetItemEstimate[35]: Item estimated on /Sent: 6
    2014-09-12 18:25:57,373 INFO [stbenjam@<redacted> <redacted>] [tid=257;] sync - GetItemEstimate[35]: Item estimated on /Tasks: 0
    2014-09-12 18:25:57,399 INFO [stbenjam@<redacted> <redacted>] [tid=257;] sync - GetItemEstimate[35]: Item estimated on /Calendar: 95
    2014-09-12 18:25:57,402 INFO [stbenjam@<redacted> <redacted>] [tid=257;] sync - GetItemEstimate[35]: Item estimated on /Inbox: 1
    2014-09-12 18:25:57,407 INFO [stbenjam@<redacted> <redacted>] [tid=257;] sync - GetItemEstimate[35]: Item estimated on /Contacts: 0
    2014-09-12 18:25:57,592 INFO [stbenjam@<redacted> <redacted>] [tid=259;] sync - ZxMobile Handler: [<redacted>] ZxMobile Command Sync on account stbenjam@<redacted> from device WP8/<redacted>
    2014-09-12 18:25:57,597 INFO [stbenjam@<redacted> <redacted>] [tid=259;] sync - Sync[36]: Added 1 on folder /Inbox
    2014-09-12 18:25:57,782 INFO [stbenjam@<redacted> <redacted>] [tid=257;] sync - ZxMobile Handler: [<redacted>] ZxMobile Command Sync on account stbenjam@<redacted> from device WP8/<redacted>
    2014-09-12 18:25:57,787 WARN [stbenjam@<redacted> <redacted>] [tid=257;] sync - ZxMobile Handler: Internal Server Error
    2014-09-12 18:25:57,787 WARN [stbenjam@<redacted> <redacted>] [tid=257;] sync - ZxMobile Handler: The device is having issues with this item: skipping

  9. #19
    CTO ZeXtras Employee d0s0n's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    565
    Hi stbenjam,
    welcome to our forums and thank you for applying as Beta tester.

    It seems that there is a problem with a specific zimbra item, but more debug details are needed, could you please provide the informations mentioned in section 3.7 of the "How to report a ZeXtras Suite issue" guide?

    Feel free to send the account logger logfile to community@zextras.com (no need to delete and create the account on the phone, just enable the Account Logger in debug mode and reproduce the issue).

    D0s0n
    ZeXtras Website # ZeXtras Wiki # ZeXtras Store

    Head of ZeXtras System Administrators

  10. #20
    Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    29
    Quote Originally Posted by Cine View Post
    Hello everybody!

    ZeXtras Suite 1.9.1 has been released!

    I've updated the OP with a mini-changelog, and the ZeXtras Chat Zimlet has been updated aswell so please make sure to update both to the latest version

    Have a nice day,
    Cine
    the ZeXtras Team
    I'm still having the problem where I do a "zxsuite backup doExternalRestore" and it just doesn't do anything.

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •